Η άνοδος της θερμοκρασίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού , καλοκαιρινό το Σ/Κ , με τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα !!

Η άνοδος της θερμοκρασίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού , καλοκαιρινό  το Σ/Κ , με τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα  !!

Καλημέρα σας  !! 

Σήμερα Τετάρτη γενικά αίθριος καιρός και μόνο το πρωί στα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι – απόγευμα  στα ορεινά της Α Μακεδονίας και της Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες . Οι άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ   3 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα  από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 32 με 33 βαθμούς και στα Νησιά έως 27 με 29  βαθμούς  Την Πέμπτη γενικά αίθριος καιρός . Άνεμοι Β – ΒΔ 3 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6  Η θερμοκρασία στα Ηπειρωτικά έως 33 με 34 βαθμούς Παρασκευή και Σάββατο Γενικά αίθριος καιρός , με πιθανότητα  για απογευματινές μπόρες στα Β ορεινά κυρίως το Σάββατο  Οι Άνεμοι  Δ – ΒΔ 3 με 5 μποφόρ στα πελάγη τοπικά 6 και  η θερμοκρασία  σε μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Αττική

Καιρός :Γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 5 μποφόρ  .  Η Θερμοκρασία έως 32 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα γύρω ορεινά  Οι Άνεμοι : θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία:  έως 31 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook