Μελτέμι από σήμερα Πέμπτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας , με ένταση στο Αιγαίο 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ . Σε άνοδο η θερμοκρασία από τη Δευτέρα και από τα Δυτικά . Ζεστή η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου .

Μελτέμι από σήμερα Πέμπτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας , με ένταση στο Αιγαίο 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ . Σε άνοδο η θερμοκρασία από τη Δευτέρα και από  τα Δυτικά . Ζεστή η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου .

Καλημέρα σας !! 

Σήμερα Πέμπτη  Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στην Πελοπόννησο και κυρίως στα  ορεινά της θα σημειωθούν τοπικές μπόρες  Οι άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΑ   4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 34 με 35 βαθμούς και στα Νησιά   έως 31 με 32 βαθμούς  Την Παρασκευή στην Κ Μακεδονία , την Α Θεσσαλία και τις Σποράδες ίσως σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές . Στην υπόλοιπη χώρα  γενικά αίθριος καιρός Οι Άνεμοι Β – ΒΑ στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ ,  στο Αιγαίο 6 με 7  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή Το  Σάββατο Κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες  που θα είναι περισσότερες στην Κ Μακεδονία και τη Θεσσαλία  Στην Υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος  Οι Βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Α και Β  Τέλος Την Κυριακή τη Δευτέρα και Τρίτη Γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοιθα πνέουν Β – ΒΑ  3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ , την Κυριακή ίσως και 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο  

Αττική

Καιρός :Γενικά αίθριος  Οι άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 5 μποφόρ  , στα Α την ημέρα 6 με 7  Η Θερμοκρασία έως 34 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Γενικά αίθριος  Οι Άνεμοι :θα πνέουν ΒΔ 5 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση . Θερμοκρασία:  έως 33 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook