Σήμερα Παρασκευή και το Σ/Κ , έντονη αστάθεια στα Ηπειρωτικά Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα . Τη νέα εβδομάδα , η αστάθεια περιορίζεται , η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο και στο τέλος της εβδομάδας θα έχει ζέστη .

Σήμερα Παρασκευή και το Σ/Κ , έντονη αστάθεια στα Ηπειρωτικά  Η θερμοκρασία λίγο κάτω  από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα . Τη νέα εβδομάδα , η αστάθεια περιορίζεται , η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο  και στο τέλος της εβδομάδας θα έχει ζέστη .

Καλημέρα σας !! 

Σήμερα Παρασκευή  Τοπικές  Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης το μεσημέρι και το απόγευμα Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Το βράδυ τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα σταματήσουν Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ  3 με 4 μποφόρ και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 28 με 29 βαθμούς  , και στα Νησιά έως 26 με 27 βαθμούς Τέλος  και το Σ/Κ συνεχίζεται η απογευματινή αστάθεια  έτσι στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  και σποραδικές καταιγίδες . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά .  Οι Άνεμοι Β - ΒΔ 3 με 5 , την Κυριακή στα Ν Πελάγη τοπικά 6  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός :Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες , ίσως και παροδική καταιγίδα  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ Η Θερμοκρασία έως 29 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν  τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες  . Οι Άνεμοι :Μεταβλητοί   2 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία: έως 27 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook