Συνεχίζεται η απογευματινή αστάθεια στα Ηπειρωτικά μέχρι και την Κυριακή με τοπικά ισχυρές καταιγίδες . Η θερμοκρασία λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα .

Συνεχίζεται η απογευματινή αστάθεια  στα Ηπειρωτικά μέχρι και την Κυριακή  με τοπικά ισχυρές καταιγίδες . Η θερμοκρασία λίγο κάτω  από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα .

Καλημέρα σας !! 

Σήμερα Πέμπτη  Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ηπειρωτικά και πιθανώς στα ορεινά της Κρήτης το μεσημέρι και το απόγευμα Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Το βράδυ τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα σταματήσουν Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ  στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ ,  στο  Αιγαίο 3 με 5 και στο Α Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 27 με 28 βαθμούς  και στα Νησιά έως 26 με 27 βαθμούς  Την Παρασκευή Τοπικές  μπόρες και σποραδικές  καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα  στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη  Οι Β – ΒΔ  Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ  Και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Δεν αλλάζει ο καιρός το Σ/Κ , έτσι στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  και  σποραδικές καταιγίδες . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά .  Οι Άνεμοι Β - ΒΔ 3 με 5 και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός :Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες . Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 4 μποφόρ  Η Θερμοκρασία έως 28 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν  τοπικές μπόρες . Οι Άνεμοι :Β  3 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία:   έως 26 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook