Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα ….. Από την Τρίτη θα επανέλθει κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα ….. Από την Τρίτη θα επανέλθει κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Καλημέρα σας , καλή Ανάσταση , καλό Πάσχα !! 

Σήμερα Μ Πέμπτη Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν- ΝΑ  στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο 4 με 6 πρόσκαιρα στο Α Αιγαίο 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 27 , στη Β Κρήτη έως 30  βαθμούς  .Τη Μ. Παρασκευή Γενικά αίθριος καιρός με Αραιή  συννεφιά κυρίως στα  Δυτικά .  Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ ,  Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Η θερμοκρασίαθα σημειώσει περαιτέρω άνοδο  έτσι θα φτάσει σε αρκετές περιοχές τους 28 με 30 βαθμούς . Το Μ Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα  Ζεστός καιρός με αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πιο πυκνή Οι άνεμοι θα πνέουν από Ν διευθύνσεις  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασίαέως 30 με  32 βαθμούς ,  την Κυριακή στα Α και Ν θα ξεπεράσει τοπικά τους  32 βαθμούς  Τέλος τη Δευτέρα  Αραιή συννεφιά  , κατά τόπους πιο πυκνή .  Τις απογευματινέςώρες στα ορεινά της Κ και Β  ηπειρωτικής χώρας θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες  Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία, αν και θα σημειώσει μικρή πτώση στα Δ – Κ και Β ,  θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αττική

Καιρός :Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  3 με 4 μποφόρ  Η Θερμοκρασία έως 25 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Λίγη  συννεφιά , παροδικά αυξημένη  Οι Άνεμοι : Ν   2 με 4 μποφόρ . Θερμοκρασία:  έως 23 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook