Τοπικές βροχές ( λασποβροχές ) την Παρασκευή και το Σάβ/Κυρ . Θα ενισχυθούν οι ΝΑ άνεμοι στα Νότια , θα έχουμε σκόνη από την Αφρική και άνοδο της θερμοκρασίας στα Κ και Ν .

Τοπικές  βροχές ( λασποβροχές ) την Παρασκευή και το Σάβ/Κυρ . Θα ενισχυθούν οι ΝΑ  άνεμοι στα Νότια , θα έχουμε σκόνη από την Αφρική  και άνοδο της θερμοκρασίας στα Κ και Ν .

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ  !! 

Σήμερα Παρασκευή  Αραιή συννεφιά  κατά διαστήματα  πιο πυκνή , από το μεσημέρι στοΙόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ  3 με 5 μποφόρ, από το απόγευμα  στα νότια θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κ και Β έως 16 με 17 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 19 με 20 βαθμούς  στα Νότια τοπικά έως 21 βαθμούς . Το Σάββατο Αραιή  συννεφιά  κατά διαστήματα πιο πυκνή , με τοπικές βροχές κυρίωςστα κεντρικά και βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα νότια.Οι Άνεμοι θα πνέουν ΒΑ έως ΝΑ  στα Νότια ενισχυμένοι στα 7 με 8 μποφόρ   Η θερμοκρασίαθα σημειώσει άνοδο  στα Κ και Ν  Την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν πρώτα στα Δ και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα , εκτός της Κρήτης και των ΔωδεκανήσωνΟι άνεμοιθα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή Τέλος τη Δευτέρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , το Β και Α Αιγαίο και την Τρίτη στα Δ τα Β και το Α Αιγαίο

Αττική

Καιρός :Αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα  πιο πυκνή  Οι άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ  3 με 5 μποφόρ  .  Η Θερμοκρασία έως 19 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Αραιή συννεφιά που βαθμιαία θα πυκνώσει και από το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές  Οι Άνεμοι : Μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ .  Θερμοκρασία:έως 15 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook