Σήμερα Τετάρτη λίγες βροχές και Δυτικοί άνεμοι . Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επικρατήσουν Βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα Κεντρικά και Βόρεια . Αρκετός ήλιος το Σ/Κ και άνοδος της Θερμοκρασίας .

Σήμερα Τετάρτη λίγες βροχές και Δυτικοί άνεμοι . Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα επικρατήσουν Βοριάδες  και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα Κεντρικά και Βόρεια . Αρκετός ήλιος  το Σ/Κ και άνοδος της Θερμοκρασίας .

Καλημέρα σας !! 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά τα Βόρεια και τη νύχτα στο Α Αιγαίο  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια  Οι Άνεμοι θα πνέουν από Δ διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Β έως  17 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 22 βαθμούς Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά και το Αιγαίο , παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά . Βαθμιαία μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τη νύχτα θα σταματήσουν . Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  5 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα Κ και Β  Τέλος Την Παρασκευή και το Σάβ/Κυρ  βελτιωμένος καιρός , η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο .

Αττική

Καιρός :γενικά αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως ΒΔ    4 με 6 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία έως 21 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  Λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές  Οι Άνεμοι : βαθμιαία θα γίνουν Β 4 με 5  μποφόρ  Θερμοκρασία:   έως 17 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook