Καλοκαιρία σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη . Την Πέμπτη θα ενισχυθούν οι Βοριάδες στο Αιγαίο στα 8 με 9 μποφόρ . Παρασκευή και Σάββατο βελτιωμένος γενικά καιρός , μεταβολή αναμένεται από την Κυριακή .

Καλοκαιρία σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη . Την Πέμπτη θα ενισχυθούν οι Βοριάδες στο Αιγαίο στα 8 με 9 μποφόρ . Παρασκευή και Σάββατο βελτιωμένος γενικά καιρός  , μεταβολή αναμένεται από την Κυριακή .

Καλημέρα σας  !! 

Σήμερα Τρίτη  Γενικά αίθριος καιρός  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι  στα Β έως 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19  βαθμούς  Την Τετάρτη  γενικά αίθριος καιρός  Άνεμοι  Β  4 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο 6 με 7   . Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο  Την Πέμπτη και την Παρασκευή Τοπικές συννεφιές προβλέπονται  στα Α και Ν . Την Πέμπτη πιθανότητα για ασθενείς βροχές  στη Β Κρήτη .   Γενικά αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα .  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο την Πέμπτη 7 με 9  μποφόρ , την Παρασκευή θα εξασθενήσουν  και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη πτώση στα Ανατολικά την Πέμπτη

Αττική

Καιρός : γενικά αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά μέχρι 5 .  Η Θερμοκρασία  έως 19 βαθμούς .

Θεσ/νίκη

Καιρός :  γενικά αίθριος.   Άνεμοι:  Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook