Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία το Σ/Κ και τη Δευτέρα , σε βαθμιαία πτώση από την Τρίτη και από τα Δ και Β , φαίνεται πως από τα μέσα της νέας εβδομάδας θα συνάδει με την εποχή …. !!

Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία  το Σ/Κ και τη Δευτέρα ,  σε βαθμιαία πτώση από την Τρίτη και από τα Δ και Β , φαίνεται πως από τα μέσα της νέας εβδομάδας θα συνάδει με την εποχή …. !!

Καλημέρα σας , καλό Σ/Κ  !! 

Σήμερα Παρασκευή Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Δ και Β . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  στο Ιόνιο  4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο 5 με 7 και στο Β Αιγαίο τοπικά 8 Η θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι  στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά έως  18 με 19 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 20 βαθμούς .  Το Σαβ/Κυρ το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού  θα είναι οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες . Στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα θα ξεπεράσουν τους 20 βαθμούς .  Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το Σάββατο κυρίως στα Δ τα Β και το  Α Αιγαίο και την Κυριακή στα Κ και Β που βαθμιαία όμως  θα σταματήσουν   Οι Άνεμοι θα πνέουνΝ 5 με 7 μποφόρ  Τέλος και τη Δευτέρα βροχές θα εκδηλωθούν στα Δ – Β και Α Αιγαίο  Οι Νοτιάδες στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ και  η θερμοκρασία και πάλι σε υψηλά επίπεδα

Αττική

Καιρός : Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  5 με 7 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία  έως 18 βαθμούς

Θεσ/νίκη   

Καιρός :  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι Άνεμοι θα πνέουν  Ν  4 με 6 μποφόρ  . Η Θερμοκρασία  έως 17 βαθμούς

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook