Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από τα Δυτικά θα επηρεάζουν τον καιρό της χώρας μας τις επόμενες 10 ημέρες !! Επικρατέστεροι άνεμοι οι Νοτιάδες .

Διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά από τα Δυτικά θα επηρεάζουν τον καιρό της χώρας μας τις επόμενες 10 ημέρες !! Επικρατέστεροι άνεμοι οι Νοτιάδες .

Καλημέρα σας  , καλή εβδομάδα  !!

Σήμερα Δευτέρα  Στη Δυτική Ελλάδα πρόσκαιρα ο καιρός θα βελτιωθεί  , στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά με τοπικές βροχές  και κυρίως σταθαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες .  Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Β  ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης .  Οι  Άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν παντού  Β 5 με 7 μποφόρ και στο Β Αιγαίο 7 με 8  μποφόρ .  Η θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 11 με 13 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 18 βαθμούς .Την Τρίτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Α και Ν Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα Κ και ΒΑ ορεινά . Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά με λίγες βροχές στα ΝΔ .   Οι Άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  Την Τετάρτη τοπικές συννεφιές με σποραδικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα  Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο Α 4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Πέμπτη και Παρασκευή , τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που την Παρασκευή το βράδυ θα περιοριστούν στη Θράκη και την Α Νησιωτική χώρα  Οι Νοτιάδες 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο  

Αττική

Καιρός :  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές  Από το απόγευμα  τα φαινόμενα πρόσκαιρα  θα σταματήσουν Οι Άνεμοι γρήγορα θα στραφούν σε Βόρειους  4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία έως 15 βαθμούς .

Θεσ/νίκη   

Καιρός :  Συννεφιά με πιθανότητα για τοπικές βροχές   Άνεμοι :Β – ΒΔ  5 με 6 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία έως 9 βαθμούς  

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook