Σε άνοδο η θερμοκρασία Δευτέρα και Τρίτη με λίγες βροχές στην Κρήτη αύριο . Την Τετάρτη πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένοι βοριάδες . Από την Πέμπτη και πάλι άνοδος .

 Σε άνοδο η θερμοκρασία Δευτέρα και Τρίτη με λίγες βροχές στην Κρήτη αύριο . Την Τετάρτη πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένοι βοριάδες . Από την Πέμπτη και πάλι άνοδος .

Καλημέρα σας  καλή εβδομάδα  !!

Σήμερα Δευτέρα  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 5  μποφόρ, στο Αιγαίο 4 με 6  . Η θερμοκρασία  θα ανέβει  το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 14με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 20  βαθμούς .Την Τρίτη Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Α και Ν . Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κρήτη  Οι Β Άνεμοι στο Αιγαίο βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ ,  η θερμοκρασία Χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Τετάρτη  Στα Δ και τα Β  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.Στην  υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει συννεφιά με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια , στις Σποράδες , στις Κυκλάδες , την Κρήτη και στα Δωδεκάνησα . Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δ από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά ΒΑ 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασίαθα σημειώσει πτώση.   Τέλος Πέμπτη και Παρασκευή λίγες βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη  την Πέμπτη  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι Β Άνεμοι στο Αιγαίο5 με 7 μποφόρκαι  η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδοως προς τις μέγιστες τιμές της

Αττική

Καιρός :   Λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 5 μποφόρ στα Α πρόσκαιρα 6 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία  έως 17 βαθμούς

Θεσ/νίκη   

Καιρός :  τοπικές συννεφιές   Οι Άνεμοι Ασθενείς 2 με 3 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία  έως 14 βαθμούς

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook