Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας !! Από την Πέμπτη επανέρχεται και η απογευματινή αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και Βόρεια , που θα κρατήσει και τις πρώτες ημέρες της άλλης εβδομάδας !!

Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας  !! Από την Πέμπτη επανέρχεται και η απογευματινή αστάθεια κυρίως στα κεντρικά και Βόρεια , που θα κρατήσει και τις πρώτες ημέρες της άλλης εβδομάδας !!

Καλημέρα σας !!

Σήμερα Τρίτη  Γενικά αίθριος καιρός  Οι άνεμοι θα πνέουν Β στο Ιόνιο  3 με 5  μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι  στα Ηπειρωτικά έως 37 με 38 βαθμούς και στα Νησιά έως 33 με 34 βαθμούς . Την Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός . Άνεμοι  Β , στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμα λίγο και  στα Ηπειρωτικά θα φτάσει τους  38 με 39 βαθμούς  Πέμπτη και  Παρασκευή   επανέρχεται η απογευματινή  αστάθεια στα Κ και Β κυρίως ορεινά  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Τέλος το Σ/Κ γενικά αίθριος καιρός , ωστόσο το μεσημέρι και  το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στα Κεντρικά  και Βόρεια θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες  Οι Άνεμοι Β 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή πτώση , αλλά και πάλι θα είναι υψηλή για την εποχή .

Αττική

Καιρός : Γενικά αίθριος . Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία   έως 36 βαθμούς

Θεσ/νίκη   

Καιρός : Γενικά αίθριος  Οι Άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία  έως 36 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook