Οι Βοριάδες στο Αιγαίο και η δροσούλα , τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το Σ/Κ … !! Με αστάθεια και η νέα εβδομάδα !!

Οι Βοριάδες στο Αιγαίο και η δροσούλα , τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το Σ/Κ … !! Με αστάθεια και η νέα εβδομάδα !!

Καλημέρα σας  , καλό Σ/Κ  !!

Σήμερα Παρασκευή ο καιρός θα είναι  άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα Α κα και Ν  και το μεσημέρι - απόγευμα στα Δ και Β , πάντως μέχρι το βράδυ  τα φαινόμενα θα σταματήσουν σχεδόν παντού   Οι άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 6 μποφόρ , στα πελάγη 7 και  στο   Αιγαίο πρόσκαιρα 8 μποφόρ .  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Β έως 22 βαθμούς ,  στην υπόλοιπη χώρα έως 23 με 24 και τοπικά έως 25 βαθμούς .  Το Σάββατο τοπικές μπόρες  θα σημειωθούν στα ΒΑ και στα  Δ – ΔΝ το μεσημέρι και το απόγευμα   Την Κυριακή ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα Β θα σημειωθούν τοπικές μπόρες  Άνεμοι  Β στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ και στα ΝΑ  τοπικά 8 μποφόρ  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Ηπειρωτικά  Τέλος τη Δευτέρα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα  Άνεμοι Β 4 με 6 και στο ΝΑ Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ ,  η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι άνεμοι θα πνέουνΒ  4 με 6 μποφόρ και στα Α 7 μποφόρ  Η Θερμοκρασία   έως 23 βαθμούς  

Θεσ/νίκη   

Καιρός : Πιθανότητα για  τοπικές βροχές  από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί   Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  4 με 6 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς .

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook