Μόνο Άνοιξη δε θυμίζει ο καιρός εκεί έξω…. !! Άστατος θα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας με τοπικές βροχές και καταιγίδες !!

Μόνο Άνοιξη δε θυμίζει ο καιρός εκεί έξω…. !!  Άστατος θα είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας  με τοπικές βροχές και καταιγίδες !!

Καλημέρα σας  !!

Σήμερα Πέμπτη  Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας . Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στα Δ – Κ και Ν  . Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά .  Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ έως ΝΑ στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ , με μικρή εξασθένηση από το βράδυ   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κ και Β  έως 10 με 12  βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα  έως 15 με 16 βαθμούς .  Την  Παρασκευή  Άστατος καιρός με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές να εκδηλώνονται και πάλι στα Δ – Κ και Ν . Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά  ορεινά  Η ένταση των ανέμων 6 με 7 και στο Β Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Τέλος το Σάβ/Κυρ  συνεχίζεται ο άστατος καιρός με τοπικές  βροχές κατά διαστήματα . Η ένταση των ανέμων 4 με 6  μποφόρ και  η θερμοκρασία την Κυριακή θα σημειώσει μικρή άνοδο ως  προς τις μέγιστες τιμές της  

Αττική

Καιρός : Συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα  Οι άνεμοι θα πνέουν Α  5 με 7  μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 14 βαθμούς .

Θεσ/νίκη   

Καιρός : τοπικές βροχές κατά διαστήματα  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β  4 με 5 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία  έως 10 βαθμούς  

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook