Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές Τετάρτη και Πέμπτη κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα . Άνεμοι στο Ν Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ .

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές Τετάρτη και Πέμπτη κυρίως  στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα .  Άνεμοι στο Ν Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ .

Καλημέρα σας  !!

Σήμερα Τρίτη τοπικές βροχέςθα σημειωθούν από το απόγευμα στην Κρήτη και το βράδυ στη Ν Πελοπόννησο  και τις Κυκλάδες  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ και στα Νότια πελάγη βαθμιαία θα ενισχυθούν  και το βράδυ θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κ και Β έως 12 με 13 βαθμούς  και στην υπόλοιπη χώρα  έως 15 με 16 , στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 17 βαθμούς. Τετάρτη και Πέμπτητοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Κεντρικά και Νότια και κυρίως στα Νότια σποραδικές καταιγίδες , τοπικά ισχυρές κατά διαστήματα στην Κρήτη , τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις Κυκλάδες  Οι  άνεμοι θα πνέουν ΒΑ στα Νότια πελάγη και θα φτάσουν τα 7 με 8 μποφόρ  την Πέμπτη στο Ν Αιγαίο πιθανόν τοπικά 9 και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη στα Α  Την Παρασκευή Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ΝΑ  Οι άνεμοι Β  στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή περαιτέρω πτώση στα Α Τέλος το Σ/Κ τοπικές συννεφιές με λίγες βροχές το Σάββατο στο Αιγαίο .  Οι Άνεμοι  Β  4 με 6 μποφόρ   Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί  Οι άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΑ  3 με 4 μποφόρ  ,  Η θερμοκρασία  έως 14 βαθμούς .

Θεσ/νίκη   

Καιρός : λίγη συννεφιά  Οι Άνεμοι ασθενείς  2 με 3  μποφόρ  Η Θερμοκρασία  έως 11 βαθμούς 

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook