Αυτήν την εβδομάδα , ο βοριάς θα εναλλάσσεται με το Νοτιά ….. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη , σε άνοδο την Παρασκευή και το Σ/Κ !!

Αυτήν την εβδομάδα , ο βοριάς θα εναλλάσσεται με το Νοτιά ….. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη , σε άνοδο την Παρασκευή και το Σ/Κ !!

Καλημέρα σας , καλή  εβδομάδα , καλό μήνα   !!

Σήμερα Δευτέρα  Σποραδικές  βροχές θα σημειωθούν στα Δ – ΒΔ . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν 3 με 5  μποφόρ και στο Αιγαίο Β 4 με 6   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 βαθμούς  και  στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 19  βαθμούς Την Τρίτη Αρχικά στα δυτικά και από το απόγευμα στα Κ και Β  συννεφιά  με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά .  ΣτηΜακεδονία και τη Θράκηαπό τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά ,  τη νύχτα και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  3 με 5 μποφόρ από το βράδυ στα Βόρεια  θα γίνουν Β και θα ενισχυθούν  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα Κ και Ν  Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Α και Ν  που βαθμιαία θα περιοριστούν στα Ν και θα εξασθενήσουν  Οι άνεμοι στο Ιόνιο Ν 5 με 7 και στο Αιγαίο Β με την ίδια ένταση  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα Α και Β  Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο ,  και την Παρασκευή στα Δυτικά , στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά  Οι Νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο και οι Β στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ .  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Αττική

Καιρός :  λίγη συννεφιά  Οι άνεμοι  θα πνέουν Β – ΒΑ  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία  έως 16 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  τοπικές συννεφιές  Άνεμοι  μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ  Η Θερμοκρασία  έως 13  βαθμούς

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook