Βελτιωμένος καιρός σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας . Τοπικές βροχές την Παρασκευή , καλός καιρός το Σ/Κ !!

Βελτιωμένος καιρός σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη με άνοδο της θερμοκρασίας . Τοπικές βροχές την Παρασκευή , καλός καιρός το Σ/Κ !!

Καλημέρα σας   !!

Σήμερα Τετάρτη  το πρωί στα Ανατολικά Ηπειρωτικά και τη Β Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές  που γρήγορα θα σταματήσουν  , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός  Οι άνεμοι θα πνέουν Α – ΒΑ 3 με 5 και στα Νότια  τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια  έως 22 βαθμούς  , στη Δ Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα έως 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 25 με 26 βαθμούς  Την Πέμπτητοπικές βροχές θα σημειωθούν το βράδυ στα Δ , στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και την Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά  και  την Κρήτη Η ένταση των ανέμων 3 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά μέχρι 6 η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο την Πέμπτη  Το Σ/Κ δεν αναμένονται βροχές , Οι Βοριάδες στο Αιγαίο 6 και το Σάββατο τοπικά 7 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά   

Αττική

Καιρός :  γενικά αίθριος    Οι άνεμοι θα πνέουν  Β – ΒΑ  3 με 5 μποφόρ .  Η θερμοκρασία έως 25 βαθμούς

Θεσ/νίκη

Καιρός :  λίγη συννεφιά  Άνεμοι Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ .  Η Θερμοκρασία  έως 22 βαθμούς

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.
ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook