Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Τρίτη και από τα Βόρεια . Κρύο και πολύ θυελλώδεις Βοριάδες Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή .

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Τρίτη και από τα Βόρεια . Κρύο και πολύ θυελλώδεις Βοριάδες Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή .

Καλημέρα σας , καλή  εβδομάδα  !!     

Σήμερα Δευτέρα Σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα στη Δυτική Ελλάδα που τη νύχτα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά  και το Α Αιγαίο  Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ  5 με 7 μποφόρ .  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στη  Β Ελλάδα έως 15 βαθμούς ,  και στην υπόλοιπη χώρα έως 17  βαθμούς  Την Τρίτη βροχές και σποραδικές καταιγίδες  θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας , χιόνια  θα πέσουν στα ορεινά . Οι ΝΔ άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν ΒΔ  6 με 7 μποφόρ  και η θερμοκρασία σε πτώση από τα Βόρεια . Την Τετάρτη συννεφιά  με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπειρωτικής  χώρας  και της Εύβοιας, στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε περιοχές  της Κ και Β  χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα πνέουν Β 6 με 8 και βαθμιαία 9 με 10  μποφόρ Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση  Την Πέμπτη και την Παρασκευή βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Α και Ν χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας , στα ορεινά της Κρήτης , καθώς και σε περιοχές της Κ και Β χώρας  με χαμηλότερο υψόμετρο  Άνεμοι  Β  6 με 8 μποφόρ την Πέμπτη στο Αιγαίο τοπικά 9 με 10 μποφόρ Η θερμοκρασία σε χαμηλά Επίπεδα .  

Αττική

Καιρός : λίγη συννεφιά που από το απόγευμα θα αυξηθεί και τη νύχτα θα βρέξει  Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ  3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία 6 με 7 . Η θερμοκρασία  έως 16 βαθμούς 

Θεσ/νίκη

Καιρός : λίγη συννεφιά που από το απόγευμα θα αυξηθεί και το βράδυ θα βρέξει  Άνεμοι  Ν  4 με 6 μποφόρ . Η Θερμοκρασία  έως 15 βαθμούς

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook