Πέμπτη και Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση επίσης οι Βοριάδες στο Αιγαίο φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ .

Πέμπτη και Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει πρόσκαιρη πτώση επίσης  οι Βοριάδες στο Αιγαίο φτάνουν τα  7 με 8 μποφόρ .

Καλημέρα σας   !!     

Σήμερα Πέμπτη θα υπάρχει λίγη συννεφιά αυξημένη στα ανατολικά , με τοπικές βροχές στην Α Μακεδονία  Θράκη , στην Α Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά,  τις Κυκλάδες και την Κρήτη . Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Β στο Ιόνιο  4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι στα Δ  έως 15  βαθμούς στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 10 με 12 βαθμούς και στο Αιγαίο  έως 14 με 16 βαθμούς  Την Παρασκευή τοπικές συννεφιές  Η ένταση των ανέμων στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Το Σάββατο από το μεσημέρι στα Δυτικά θα σημειωθούν τοπικές  βροχές που  βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα .  Οι Νοτιάδες στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα  σημειώσει μικρή άνοδο . Την Κυριακή ο καιρός θα είναι άστατος με τις βροχές και τις καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα Δ και το Α Αιγαίο . Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή .

Αττική

Καιρός : συννεφιά παροδικά αυξημένη με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα Β και Α του νομού .  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΑ  5 με 6 μποφόρ και στα Α 7 με 8 μποφόρ  . Η θερμοκρασία  έως 12 βαθμούς  ,

Θεσ/νίκη

Καιρός : τοπικές συννεφιές   Άνεμοι  ΒΔ 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση Η Θερμοκρασία έως 10 βαθμούς

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook