Βελτιωμένος καιρός το Σ/Κ με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας . Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ενισχυμένοι Βοριάδες στο Αιγαίο .

Βελτιωμένος καιρός το Σ/Κ με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας . Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ενισχυμένοι Βοριάδες στο Αιγαίο .

Καλημέρα σας  , καλό Σ/Κ !!     

Σήμερα Παρασκευή Σε όλη τη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά με τοπικές μπόρες κυρίως στην Πελοπόννησο και τα ΒΑ ορεινά  Οι άνεμοι θα πνέουν Β 3 με 5 μποφόρ και  στο Α Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι , στα Ηπειρωτικά έως 29 με 30 βαθμούς και στα νησιά μας έως 27 με 29 βαθμούς   Το Σάβ/Κυρ γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά ,  οι Βόρειοι άνεμοι το Σάββατο μέχρι 5 μποφόρ στο Αιγαίο , θα ενισχυθούν λίγο την Κυριακή , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο  Τη Δευτέρα το πρωί τοπικές βροχές θα σημειωθούνστην Α Θεσσαλία  Α Στερεά , στις Σποράδες και την Εύβοια  και το μεσημέρι απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά .  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο 6 με 7  μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Τέλος Τρίτη και Τετάρτη γενικά αίθριος καιρός με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά , Βοριάδες στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Α και Ν  

Αττική                                                                                                                                       

Καιρός Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε και δεν αποκλείεται να βρέξει πρόσκαιρα κυρίως στα Δ και Β του νομού Άνεμοι  Μεταβλητοί   3 με 4  μποφόρ . Η θερμοκρασία έως 29  βαθμούς .

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη  Οι Άνεμοι  μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ .  Η Θερμοκρασία έως 29 βαθμούς  

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook