Σήμερα Τετάρτη περιορίζεται η απογευματινή αστάθεια στα ορεινά και η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες σε βαθμιαία άνοδο . Από την Πέμπτη μελτέμι στο Αιγαίο μέτριας έντασης .

Σήμερα Τετάρτη περιορίζεται η απογευματινή αστάθεια στα ορεινά  και η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες σε βαθμιαία άνοδο . Από την Πέμπτη μελτέμι στο Αιγαίο μέτριας έντασης .

Καλημέρα σας !!    

Σήμερα Τετάρτη γενικά αίθριος καιρός με  απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά  Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5 , και στο Αιγαίο τοπικά  6 μποφόρ . Η θερμοκρασία το μεσημέρι έως 31 με 33 βαθμούς  . Την Πέμπτη   γενικά αίθριος καιρός με ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο τοπικά στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο . Την Παρασκευή και το Σάβ/Κυρ  γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα Β - ΒΑ ορεινά . Οι βοριάδες στο Αιγαίο  τοπικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο την Παρασκευή . Τέλος τη  Δευτέρα Γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα Κ και Β ορεινά Ηπειρωτικά  Οι Β άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση .

Αττική                                                                                                                                       

Καιρός : γενικά αίθριος καιρός  Άνεμοι  Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ .Η θερμοκρασία έως 32 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : αίθριος με τοπικές συννεφιές το απόγευμα  Οι Άνεμοι  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ η Θερμοκρασία έως 31 βαθμούς 

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook