Ζέστη σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη . Την Παρασκευή και το Σ/Κ μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές .

Ζέστη σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη . Την Παρασκευή και το Σ/Κ  μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές .

Καλημέρα σας !!

Σήμερα Τετάρτη Γενικά αίθριος με απογευματινές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα Κ και  Β Ηπειρωτικά και κυρίως στα Β Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ  3 με 5 μποφόρ  Η θερμοκρασία το μεσημέρι  στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά έως 34 με 36 βαθμούς  , και στο Αιγαίο έως 31 βαθμούς  Την   Πέμπτη , γενικά αίθριος με απογευματινές μπόρες και σποραδικές  καταιγίδες κυρίως στα Β Ηπειρωτικά  . Οι άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δε φαίνεται να αλλάζει σημαντικά Τέλος Μεταβολή του καιρού αναμένεται  την Παρασκευή και το Σ/Κ έτσι την Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα Δ – Κ – και Β και το Σ/Κ άστατος καιρός με τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση  

Αττική                                                                                                                                       

Καιρός : αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά το απόγευμα  Άνεμοι  Μεταβλητοί   2 με 4 μποφόρ Η θερμοκρασία έως 34 με 35 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : αρχικά αίθριος το απόγευμα θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά  Οι  Άνεμοι  Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρη Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς  

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook