Άστατος ο καιρός αυτήν την εβδομάδα , η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα .

Άστατος ο καιρός αυτήν την εβδομάδα , η  θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα .

Καλημέρα σας , καλή εβδομάδα  !!

Σήμερα Δευτέρα στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά και από αργά το απόγευμα και στο αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές . Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές ώρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια  έως 22 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 26 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 23 με 24 βαθμούς  . Την Τρίτη τοπικές Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα Βόρεια . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Την Τετάρτη και την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Ηπειρωτικά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή  Τέλος την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Α και Ν που το Σάββατο θα σταματήσουν , θα επικρατήσουν Βοριάδες στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Α

Αττική                                                                                                                                       

Καιρός : αραιή συννεφιά κατά διαστήματα πυκνότερη , με πιθανότητα βροχής από το μεσημέρι κυρίως στα Β  Άνεμοι  Β – ΒΑ  3 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : συννεφιά , με τοπικές βροχές από το μεσημέρι , ίσως και παροδική καταιγίδα  Οι Άνεμοι  ΒΔ  2 με 4 μποφόρη Θερμοκρασία έως 20 βαθμούς 

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook