Βελτίωση του καιρού σήμερα Παρασκευή , καλός αύριο Σάββατο με άνοδο της θερμοκρασίας !! Βροχές και πάλι από την Κυριακή … !

Βελτίωση του καιρού σήμερα  Παρασκευή , καλός αύριο Σάββατο με άνοδο  της θερμοκρασίας !! Βροχές και πάλι από την Κυριακή … !

Καλημέρα σας !! Καλό Σ/Κ !!

Σήμερα Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στις Κυκλάδες , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Άνεμοι Βόρειοι στο Ιόνιο και το Β Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ , στο Κ και Ν Αιγαίο 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά  στους 24 με 25  βαθμούς , και στο  Αιγαίο  έως 22 με 23 βαθμούς  Το Σάββατο , αρχικά αίθριος καιρός , το απόγευμα όμως στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και στα Β ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές μπόρες . Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο Την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δ - Κ και Β  και βαθμιαία στο Α Αιγαίο κυρίως από το μεσημέρι . Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά η θερμοκρασία θα πέσει λίγο στα Δ και Β  .  Τη Δευτέρα βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα Α και Ν , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Τέλος Τρίτη και Τετάρτη απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά , η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο .

Αττική                                                                                                                                        

Καιρός : λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια Άνεμοι : Β  4 με 6 μποφόρ . Η θερμοκρασία έως 23 βαθμούς .

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : γενικά αίθριος  Άνεμοι : ΝΑ  3 με 4 μποφόρ Η Θερμοκρασία έως 23 βαθμούς . 

* Οι προβλέψεις των πόλεων στηρίζονται σε μοντέλο καιρού και παράγονται αυτόματα.

ΣΚΑΪ Καιρός |

Follow SKAI.gr on Facebook